Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bakad potatis med räk-lax-fyllning

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En bakad potatis är en hel måltid om den fylls med något gott - som här med lax och räkor. Men dressingen är mager och då blir det en perfekt måltid för den som vaktar på vikten. Med denna fettsnåla tillagningsmetod vinner man nästan 75 kcal per portion!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225°.
  2. Baka potatisen i ugnen 50-60 minuter tills den är mjuk.
  3. Blanda alla ingredienser till dressingen och smaka av. Blanda lax och räkor med dressingen.
  4. Gör ett kryss på potatisens ovansida och tryck till så att den öppnar sig. Fördela räk- och laxfyllningen i potatisen. Mal lite peppar över och garnera med tomatklyftor och dillkvistar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.