Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bakad potatis med skagenröra

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ingredienser

Instruktioner

Skölj, borsta och torka potatisarna och baka dem i 225°C, mitt i ugnen, ca 50 min eller i mikrovågsugn ca 14 min på full effekt. Skala och hacka räkorna ganska fint. Blanda räkhacket med dill, majonnäs och crème fraiche. Smaksätt med salt, peppar, pressad citron och rödlök. Låt gärna skagenröran stå kallt en stund.Skär ett kryss i potatisarna och tryck upp en öppning i skalet från kortsidorna. Fyll potatisarna med. Skagenröra. Stick en dillkvist i varje potatis.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • kurt9 11 juni 2010

    Hej! Det här skulle kanske kunna duga? Kram Kurt

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.