Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bakad Potatis med skaldjursröra

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

När det är helg brukar jag festa till det lite extra. De här fyllningarna är kalasgoda till bakad potatis, annars blir det mest skinka och salami i mina bakade "päror". Har du inte testat så gör det gärna . Vill du ha mycket mer? gör mycket mer- dubbla. Röran är också god i i crépes eller som fyllning på smörgåsen. Tvätta potatisen och pricka den några gånger med en gaffel. Baka den i mikron tills den är klar (ca 10-15 min, beroende på storlek).

Ingredienser

Instruktioner

Skala räkorna. Koka äggen hårdkokta. Blanda alla ingredienserna till varje fyllning i olika skålar. Fyll på den bakade potatisen efter hand med de olika fyllningarna. Naturligtvis kan du enbart äta den du gillar mest:.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • PinkLadie 10 oktober 2008

    Mumsigt gott! Kommer att använda "grunden" till annan fyllning oxå, t ex skinka.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.