Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bakad potatis med smögenröra

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Gott gott gott

Ingredienser

Instruktioner

  1. Baka potatisen i 200 grader, ca 30-40 min. Koka upp såsen enligt beskrivingen på förpackningen. Blanda i räkor, caviar, hackat ägg och strimlad dill. Smaka av med salt och peppar.
  2. Gör ett kryss i varje potatis och tryck till. Lägg över lite strimlad sallad på varje potatis, sedan en rejäl klick av fyllningen. Dekorera med en citronskiva och lite dill

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.