Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bakad potatis med tonfiskröra

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Finns många varianter på detta! Detta är en av de bättre tycker jag!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hårdkoka och hacka äggen. Finhacka rödlök och gräslök.
  2. Låt tonfisken rinna av och blanda med äggen, rödlöken och gräslöken. Pressa ner vitlöken i röran, salta och peppra. Garnera ev. med lite mer lök och någon tomat.
  3. Servera med bakad potatis.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • eva_jonte 8 januari 2010

    Låter gott! och nyttigt med :-) Det passar nog till till ris också, som en sallad med ris i :-)

  • eva_jonte 30 november 2010

    Älskar detta receptet! Gott som tonfisksallad och även i bakad potatis! Men du har inte skrivit i beskrivningen om creme fraiche och kesella, eller chilisås. Min sambo upptäckte det ;-)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.