Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bakade ägg med ratatouille

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En väldigt lättgjord rätt som är fantastiskt god! Perfekt som brunch, lunch, middag och på picknicken :)

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär alla grönsakerna i lika stora bitar. Dela körsbärstomaterna på mitten.
  2. Ansa och riv vitlöken. Lägg allt i en mindre stekpanna.
  3. Fräs upp i smör. Låt det brynas och bli såsigt, ca 5 minuter.
  4. Smaksätt med salt och peppar. Kläck äggen direkt i pannan och sätt på lock, låt äggen gå klart, smaksätt med salt och peppar.
  5. Klart!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.