Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bakade potatishalvor med ansjovis

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Ingredienser

Instruktioner

Skölj och torka potatisarna väl. Skär dem på längden till halvor. Ställ potatishalvorna i en ugnssäker form. Pensla ytan med oljan. Baka potatisarna i 225°C, ca 35 min. Skölj, ansa och finstrimla purjolöken. Låt ansjovisen rinna av och hacka den. Blanda purjo, ansjovis och ost. Fördela blandningen på potatisen. Stick ner 3 oliver i blandningen på varje potatis. Gratinera i 250°C, ca 10 min tills ytan fått lite färg. Servera med en blandad sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.