Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bakade tomater i olivsås

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Doppa bröd i den goda olivsåsen eller häll den över grillat kött, kyckling eller fisk.

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 225°. Skär av ett lock på tomaterna och gröp ur kärnorna. Blanda grädde och tapenade i en ugnssäker form. Lägg i tomaterna och salta dem. Skala och finhacka vitlöken. Blanda vitlök, persilja, ströbröd och smör-&rapsolja. Fördela blandningen i tomaterna och lägg på locken. Baka i mitten av ugnen 15- 20 min.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • slurken 30 maj 2012

    En underbart god rätt som verkligen kan rekommenderas. Så enkel att göra.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.