Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bakelse

 
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Vänner av mig i Norge har givit mig detta recept och det har blivit mycket populärt här nere på Gran Canaria

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vatten och smör värms tills smöret har smält, rör i mjölet låt det det koka upp tills massan släpper kastrullen. Ställ det till sidan och låt det svalna av.
  2. Rör ner äggen ett i taget. Spritza sen degen i stänger ca 10 centimeter långa.
  3. Grädda i ugnen 175º i 15 minuter. ÖPPNA INTE UGNSLUCKAN UNDER TIDEN.
  4. Stäng av ugnen öppna luckan, men låt bröden vara kvar i 5-7 minuter.
  5. Sen är det bara att öppna bröden med en vass kniv och även öppna fantasin för att fylla dem med något läckert.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.