Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bakewell Pudding

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Det här är en lokal delikatess från Bakewell, Derbyshire i England. Den är baserad på ett misstag som i slutet visade sig vara en succé. Pröva den :)

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader. Kavla ut mördegen tunt och lägg den i en inte allför djup pajform. Pensla sylt över mördegen och låt det hela stå i kylskåp medan du gör fyllningen.
  2. Fyllning: Rör samman mandel, socker och de uppvispade äggen. Häll fyllningen i pajformen och sprid ut den över sylten. Grädda i ca 30 minuter eller tills fyllningen har stelnat.
  3. Serveras varm eller kall med vispad grädde.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Bodenskan 15 november 2009

    ska absolut prova

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.