Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Balsambakad kycklingfilé med persikor

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Den här ugnsbakade kycklingrätten är lika god varm som kall och är därför perfekt att packa i picknickkorgen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn 225º.
  2. Dela kycklingfiléerna i grova bitar. Skär varje persika eller nektarin i 6 klyftor. Ansa löken och dela de som är större mitt itu.
  3. Lägg kyckling, persikor och lök i en smord ugnsfast form. Repa över bladen från rosmarinkvistarna. Ringla över olja och balsamvinäger och krydda med salt och peppar.
  4. Baka i mitten av ugnen cirka 25 minuter, kycklingsaften ska vara ofärgad när kycklingen är genomstekt. Ös kycklingen någon gång under stektiden.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.