Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Balsamfilé

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

En god balsamvinäger är suverän att ha!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär kött och svamp i skivor. Skala och hacka vitlöken. Bryn kött i smör, i en stekpanna (eller bryn direkt i traktörpannan) och lägg över i traktörpannan. Fräs svamp och vitlök, lägg över i pannan med köttet Tillsätt salvia, buljongtärning, vinäger, vatten, soja och créme fraiche Låt puttra i ca 10 min
  2. Servera med potatis och en god tomatsallad

Kommentarer (1)

  • bernit 11 mars 2008

    Gjorde din balsamfilé ikväll, mycket användbar. Ökade på champinjonerna (jag hade skogschampinjoner hemma) till kanske 300 g och jag spädde med lite grädde på slutet. Hade klyftpotatis till. Kanon, tack !

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.