Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Balsamicokyckling med lök

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Har ej prövat, jag har tydligen missat att Arla har kommit ut med en ny Kelda sås, nyss eller för ett tag sedan. Jag gillar ju balsamico, så här ska testas (måste på Ica och titta i hyllorna).

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn 200º.
  2. Salta och peppra kycklingfiléerna. Bryn dem runt om i 1 msk smör-&rapsolja,. Lägg filéerna i en ugnssäker form.
  3. Skala rödlök och vitlök. Skär rödlöken i stora klyftor och purjolöken i 3 cm långa bitar. Lägg löken runt om filéerna. Ringla 1 msk smör-&rapsolja över löken. Strö över oregano. Tillaga i mitten av ugnen 15-20 min.
  4. Värm såsen under omrörning. Skär filéerna i skivor och servera med lök, sås och klyftpotatis.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Prima 24 september 2008

    Åhhhr älskar balsamico!!! Tack för tipset :)

  • Joninho 8 mars 2011

    På Arla.se finns detta recept fast utan den färdiga kelda balsamicosåsen, dvs. att de listar upp vad du behöver för att koka ihop egen balsamicosås.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.