- Serverar: 4 portioner
- Tid: 30 minuter
Skriv ut
En lättlagad gryta där man börjar med att koka köttet, sedan potatis och sist grönsakerna.
Instruktioner
- Skär köttet i 1 cm tjocka skivor och sedan i bitar.
- Koka upp vatten, fond, lagerblad, rosmarin och balsamvinäger i en gryta. Lägg i köttet och koka under lock ca 20 min.
- Skala och dela potatis och palsternacka i bitar. Lägg ner dem och koka ca 10 min till.
- Skär salladslök och broccoli i bitar. Lägg ner dem i grytan. Koka ytterligare 3-4 min. Rör ut majsstärkelsen i lite vatten och häll ner i grytan. Koka upp. Smaka av med salt och peppar
Publicerat den
3 oktober 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Supergd gryta. Kokade den betydligt längre i tid för att köttet skulle bli mört och så ersatte jag broccolin med morot. Mums!!