Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Balsamkotletter

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Gott och färggrant!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och skiva vitlöken. Skär tomaterna i halva klyftor. Salta och peppra köttet och bryn det i smör på båda sidor i en stekpanna. Koka upp såsen i en låg vid panna. Lägg köttet i såsen och låt koka ca 3 min. Fräs under tiden vitlök och tomater i smör i stekpannan. Lägg det över kotletterna.
  2. Strö över basilika och servera med pasta.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.