Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Balsamkyckling med feta och oliver

(1 kommentar)  
Balsamkyckling med feta och oliver Balsamkyckling med feta och oliver Balsamkyckling med feta och oliver
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

Lika god utan pastan till. Med bulgur eller potatis. Ännu en god rätt utan en massa grädde eller crème fraiche.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär kycklingen i två bitar på längden. Salta och peppra. Stek dem i oljan 3 min på varje sida.
  2. Häll på buljong och vinäger och låt puttra utan lock ca 10 minuter. Smula över ost och strö på oliverna.
  3. Koka pastan, låt rinna av och blanda med ruccolan. Servera

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • anncatrin_wikblad 24 november 2009

    En alldeles makalöst god maträtt! Jag hade faktiskt i lite matlagningsgrädde, och detta kommer jag att göra många, många gånger!!!!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.