Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Balsamvinäger rostad potatis

 
  • Serverar: 4-5 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Lika gott till kött som fågel.

Ingredienser

Instruktioner

Ta en stor non-stick stekpanna, värm olja på medelhög värme. Tillsätt potatis, lök och vitlök, rör om. Tillsätt timjan, rosmarin och muskot. Koka och rör om 2-3 minuter eller tills potatisen är lite brynt Lägg över på en braspanna. Grädda i 200 grader i 25-30 minuter eller tills potatisen är gyllene. Tillsätt vinäger, salt och peppar, rör om ordentligt. Grädda 5-8 minuter till eller tills potatisen är mjuka.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.