Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Balsamvinägersås

(1 kommentar)  
  • Serverar: 8 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Bättre än rödvinssås!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och finhacka löken till såsen. Fräs löken i hälften av matfettet i en kastrull. Tillsätt socker och peppar och låt fräsa tills sockret smält och börjar bli brunt.
  2. Häll på vattnet och tillsätt fond, vinäger och soja. Låt koka utan lock ca 10 min. Vispa i maizenaredningen och låt koka 1 min. Rör i resterande matfett.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • mumsan 1 augusti 2009

    Mustig och riktigt mumsig!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.