Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bambuskottsgryta

 
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Min mamma gjorde den till mej när jag var liten

Ingredienser

Instruktioner

Bryn köttet och lägg upp på ett fat. Hacka gul lök och bryn ihop med svamp. Ta kött,lök,svamp och bambuskott och lägg i en stekgryta,häll på lite vatten och småputtra i ca 20 min. Häll i vispgrädde,soja och krydda med salt och svartpeppar. Om man tycker att såsen blir för tunn kan man ta lite maizena brun. Låt puttra i ca 20 min. Servera med ris och färska grönsaker.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.