Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bami Goreng

 
  • Serverar: 3 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Testade göra detta på praktiken jag hade och det blev väldigt väldigt gott Enkelt att laga .

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka nudlarna eligt recept på paketet. Skär under tiden köttet och purjolöken i tunna strimlor och bryn dessa, helst i wok, med en stor stekpanna duger. (Eventuellt kan man skära köttet i förväg och marinera det i några timmar.)
  2. Blanda i nudlarna och sambalen och stek ett tag till. Blanda i nötterna och servera med öl eller vatten.
  3. Tips och variationer: Använd gärna fler kryddor, tex curry. Ta ris istället för nudlar (fast då blir det Nazi Goreng). Släng i räkor, Kanske någon wokgrönsak. Stek helst i olja.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.