Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bami Goreng

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ruskigt gott,fettsnålt och bra barnmat.

Ingredienser

Instruktioner

1.Förbered nudlarna enligt anvisning på förpackningen. Skär köttet i små tärningar, skiva purjolöken och skär grönsakerna i små bitar. 2. Hetta upp oljan och bryn köttet. Tillsätt purjolöken och grönsakerna och fräs någon minut. Tillsätt Sambal Oelek och Ketjap Manus (söt indonesisk soja). Rör under ca 3 minuter. Tillsätt nudlarna och rör om. 3. Stek äggen separat. Tips! Blanda 50g räkor och lite finhackad selleriblad med purjolöken.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.