Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bamse-biff

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Barnens favoritmat! Stora familjebiffen och goda såsen, allt i en panna. Hur enkelt som helst! Tips! Ännu snabbare är det om du istället använder, Kelda klassisk gräddsås. Uteslut då soja.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda färsen med salt, peppar, potatismjöl och 1 dl av grädden. Hetta upp smör-&rapsolja i en stor stekpanna.
  2. Platta ut färsen direkt i pannan till en stor biff. Stek färsen ca 4 min. Dela färsen i 4 delar och vänd dem. Stek ca 4 min till. Häll i resten av grädden och soja runt biffen. Låt puttra i 3-4 min.
  3. Kokt potatis och grönsaker är gott till.
  4. Kryddtips! Strö över hackad lök, ättiksgurka, persilja, kapris eller oliver.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.