Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Skriv ut

Denna rätt bara ÄLSKAS här hemma !! Såsen är såååå god. Brukar göra dubbel sås faktiskt. Gjorde detta när jag en dag hade feber och var VÄLDIGT risig och orkeslös. Snabbt och god vardags mat.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda färsen med salt, peppar, potatismjöl och 1 dl av grädden. Hetta upp smör-&rapsolja i en stor stekpanna. Platta ut färsen direkt i pannan till en stor biff. Stek färsen ca 4 min. Dela färsen i 4 delar och vänd dem. Stek ca 4 min till. Häll i resten av grädden och soja runt biffen. Låt puttra i 3–4 min. Kokt potatis och grönsaker är gott till.
  2. Kryddtips! Strö över hackad lök, ättiksgurka, persilja, kapris eller oliver.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • Helida 11 januari 2009

    Wow, detta kommer garanterat också blir en favoriträtt här hemma. Enklare kan det knappast bli. Jättegott och såsen blev jättebra!!

  • aneisa 9 september 2009

    Lagade dessa igår och det blev gott och framför allt mycket lättlagat.

  • ebbass 22 juli 2010

    Gott gott tack för detta lätta recept.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.