- Serverar: 10 portioner
- Tid: 30 minuter
Skriv ut
Hur goda och saftiga som helst! Men dom ska göras i jättestora formar för bästa resultat!
Instruktioner
- Sätt ugnen på 225 grader och ställ fram muffinsplåten och ställ i formarna.
- Smält margarinet i en form och låt det svalna. Blanda mjöl, bakpulver och smaktillsats i en mindre skål.
- Vispa samman strösocker och ägg i en större bunke (vispa länge). Rör försiktigt ned mjölblandningen tillsammans med smaktillsatsen i bunken med äggen.
- Rör ned det smälta margarinet. Tillsätt mjölk i blandningen. Fyll upp pappersformarna som ni ställt i muffinsplåten ungefär 2/3.
- Ställ plåten i mitten av ugnen på 225 grader, grädda någon minut och ta sedan ut dem när en hinna har börjat bildas.
- Pressa ned små äpplebitar och choklad (inte för stora bitar av varken choklad eller frukt), då blir de inte genomgräddade). Ställ in dem i ytterligare 10-12 min (Om ni gör Amerikanska muffins får ni använda en provsticka då de behöver lite mer tid).
- Låt dina muffins svalna under en duk, servera dina nära och kära.
Publicerat den
9 november 2008
Kommentarer
Skriv kommentar
Tack för ett bra recept. :)