Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ban san si - tre strimlors sallad

 
Skriv ut

Salladen blir godast om den får stå och dra åt sig alla goda smaker från buljongen. Servera antingen på buffé eller som tillbehör till asiatisk mat.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och finstrimla moroten. Koka upp vattnet i en kastrull. Lägg i morotsstrimlor och böngroddar och låt koka upp. Häll av grönsakerna och spola dem i kallt vatten. Låt rinna av.
  2. Skär gurkan i tunna strimlor.
  3. Smula buljongtärningen i en skål och tillsätt risvinäger, sesamolja, socker och salt. Vänd i grönsakerna. Låt stå ca 20 minuter före servering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.