Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Banan bröd

(4 kommentarer)  
  • Serverar: 16 portioner
Skriv ut

Passa på att baka banana bread när du har bananer hemma som börjar bli välmogna.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175°. Smörj och bröa en avlång form, ca 1 1/2 liter.
  2. Smält smöret och häll i mjölken. Vispa ägg och socker pösigt. Skala och mosa bananerna.
  3. Rör ner banan, kanel och mjölet blandat med bakpulver och bikarbonat. Rör snabbt ner mjölkblandningen.
  4. Häll smeten i formen. Grädda i nedre delen av ugnen 55-60 min.

Liknande recept

Kommentarer (4)

  • Mellowity 31 januari 2009

    Jag hade bara en välmogen banan och blev det ju bara en halv sats. Å andra sidan tog det halva tiden att få det färdiggräddat :D Mycket god!

  • nikeus01 22 juni 2009

    Vill du att folk ska spy för i så fall har du högsta betyg! A+!!!!!!!!!!!!!!!!

  • nikeus01 22 juni 2009

    blä!!!!!!!!!!!!!!!

  • lacramioara 29 mars 2011

    Vad du är otrevlig nikeus01. Fattar inte hur folk kan bete sig så..Väx upp!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.