Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Banan-, kokos- och ananas-pannkakor

 
  • Serverar: 10-12 portioner
Skriv ut

Typ amerikanska pannkakor med bakpulver

Ingredienser

Instruktioner

  1. Mosa bananerna. Häll bort spadet från ananasen. Blanda mjöl, bakpulver, socker, vaniljsocker, kokos och salt. Vispatill äggen o häll i mjöl varvat med mjölken o rör till en slät smet. Häll i ananasen o de mosade bananerna o rör slätt.
  2. Stek i matfett, ca 1-2 msk smet/pannkaka på medelvärme (2-3 st/gång). När det börjar bildas små bubblor på ovansidan, är det dags att vända pannkakorna och steka ytterligare en stund.
  3. Servera ev med äppelmos eller någon slags sylt

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.