Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Banan- och apelsinmuffins

 
  • Serverar: 12-14 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Ser jättegott ut

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda vetemjöl, grahamsmjöl, bakpulver, socker och salt för hand eller i matberedare med kniven i. Skär smör i bitar och lägg i det.
  2. Arbeta snabbt ihop till en grynig deg. Rör i ägg, mosade bananer, 1 pressad apelsin samt rivet skal från en apelsin. Klicka i smeten i muffinsformar. Fyll på nästan ända upp till kanten.
  3. Grädda i 15-20 minuter i 200°C ugnsvärme. Ät muffinsen ljumma. Frys in de som blir över. Tinade och mikrouppvärmda smakar de som nybakade.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.