Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Banan- och dadelkakor

 
Skriv ut

Smakrika, lättbakade och sockersnåla genom att fruktsockret tas tillvara istället för att tillsätta socker. Därtill kakor utan vetemjöl, utmärkta för den som söker hälsosammare och glutenfritt godis.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ger ca 30 kakor
  2. Värm ugnen till 175 grader. Mosa bananerna och finhacka dadlarna. Blanda samman alla ingredienserna i en bunke. Låt smeten vila i 15 minuter såatt smakerna hinner gå ihop.
  3. Klicka ut smeten på en bakpappersklädd plåt med tesked. agarädda kakorna i ca 20 minuter. Låt svalna på plåtarna.
  4. Smakar bäst nybakade men kan förvaras i lufttät burk i ett dygn.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.