- Serverar: 8 portioner
- Tid: 1 timme
Skriv ut
Otrolit saftig och lättbakad kaka!
Instruktioner
- Smörj och bröa en sockerkaksform. Vispa ägg och socker pösigt. Vänd i de torra ingredienserna och blanda väl. Rör i bananer, dajm, smält smör och mjölk. Häll smeten i formen och grädda i nedre delen av ugnen ca 40-45 minuter. Låt svalna och stjälp ur formen. Kan frysas!
- Tips! Grovriv 100 g mjölkchoklad över den varma kakan och bred ut det, när det smält. Lägg på skivade bananer och servera omgående med vispad grädde. Alternativt bred på ett tjockt lager med nötkräm(på burk) och strö på cocos!
Publicerat den
27 februari 2009
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Det var en god kaka, men det vore bra om du angav vilket gradantal ugnen ska stå på.
God och saftig kaka!! Den var lätt att göra, vilket är ett stort plus för mig. Denna kommer jag säkert göra flera gånger.
Har ej kunnat testa den, ingen värme rekommendation.