Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Banan och dumlepaj

(6 kommentarer)  
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Lättlagad och sjukt god. Den är nästan godast kall dagen därpå..

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält smöret. Rör i direkt i kastrullen, övriga ingredienser.
  2. Sprid ut lite av smuldegen i botten på en smord pajform. Vara sedan skivade bananer och halverade dumlekolor. ringla lite sirap över. Avsluta med resten av smuldegen. Grädda tills pajen blivit gyllenbrun.
  3. Njut med glass eller vaniljsås

Liknande recept

Kommentarer (6)

  • frucaos 22 september 2008

    Lite väl söt tycker jag, och då glömde jag ändå sirapen... Men uppäten blev den!

  • gottgris 18 januari 2009

    den var riktigt god kall

  • Camparn 26 april 2009

    Jösses vilken paj!! Tog slut i ett nafs!!!

  • bikbok 12 juni 2009

    Alla gillade den skarpt, den kommer att bakas fler gånger :)

  • Maithai 5 oktober 2009

    Helt underbar efterrätt som jag inte kunde få nog av:) . Få ingredienser och enkel att göra, dock glömde jag sirapen. Jag kommer definitivt att göra denna paj igen, för tillfället ligger den på min favislista:) Med andra ord är den varmt rekommenderad!

  • Evelina-Ingrid 8 januari 2013

    Hur många grader...?

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.