Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Banan- och jordgubbspaj

(1 kommentar)  
Skriv ut

Gott

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn 200 grader
  2. Smält smöret. Smöra ugnsformen och skiva upp bananerna och lägg i formen. Lägg sedan över jordgubbarna och strö över lite socker.
  3. Blanda mjöl, havregryn och farinsocker i en skål. Häll på det smälta smöret och rör det till en smulig massa. Ha på massan över bären så att det täcker ganska bra. Grädda pajen i 25-30 minuter.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • eave 29 juni 2011

    Kanongod paj, rekommenderas.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.