Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Banan- och pekannötsmuffins

 
  • Serverar: 12 portioner
Skriv ut

Fantastiska muffins - måste provsmakas!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175°C.
  2. Blanda vetemjöl, socker, bakpulver, bikarbonat och vaniljsocker i en skål.
  3. Mosa bananerna i en annan skål. Rör ner filmjölk, ägg och olja och blanda väl. Tillsätt mjölblandningen och rör om. Tillsätt pekannötterna.
  4. Lägg pappersmuffinsformar i en muffinplåt. Fyll varje form till hälften. Grädda muffinsarna i mitten av ugnen i ca 20 minuter eller tills en provsticka är torr. Låt dem sedan svalna.
  5. Tips! Eftersom receptet är anpassat till tolv muffins, halvera inte receptet. Måtten blir fel. Det är dock helt okej att dubbla eller mångdubbla det.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.