Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Banana Split cupcake

 
Skriv ut

Jag älskar dessa kakor - bakelser!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 180 grader. Sila ihop mjöl och bikarbonat/bakpulver i en liten skål, lägg åt sidan.
  2. Vispa ihop smör och socker fluffigt. Tillsätt ett ägg i taget. Vispa i de mosade bananerna. Ha i mjöl blandningen och vispa på den lägsta hastigheten tills allt är väl blandat. Ha slutligen i mjölk och vaniljextrakt.
  3. Fyll formarna till 3/4 och grädda i ca 20 min, tills tandpetaren som du sticker i mitten kommer ut torr. Låt svalna
  4. Chokladsås: Värm grädde i en kastrull tills det kokar lätt. Ta bort kastrullen från spisen och ha i chokladen, rör om tills chokladen smält helt. Låt svalna.
  5. Eller köp färdig sås.
  6. Ha på en kula vaniljglass på cupcaken, strö över lite hackad madel, ringla över choklad sås och avsluta med att strö över lite till hackad mandel. KLART!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.