Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bananåkokospaj

(1 kommentar)  
  • Serverar: 8-10 portioner
Skriv ut

Supergott och superlätt...att fixa till att bjuda på.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200°C. Rör ihop socker, mjöl och grädde till en smet. Bred ut i en rund, smord och bröad form.
  2. Skiva bananen och tryck ner i smeten.
  3. Häll över kokosflingor. Grädda längst ner i ugnen 50–60 minuter. Den ska vara en aning kladdig i mitten när den är klar.
  4. Låt svalna en stund innan du dekorerar med kokosflingor, riven mjölkchoklad och kokosprickar. Servera med vaniljyoghurt.
  5. Vaniljyoghurt: Rör ner lite vaniljsocker i medelhavs- eller turkisk yoghurt eller servera med vaniljglass.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • EowynUndomiel 25 oktober 2008

    Verkar jättesmarrigt! Ska definitivt pröva att servera den med vaniljyoghurten, låter lite spännande och annorlunda.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.