Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bananbröd

 
Skriv ut

En fruktkaka med banan, choklad och hasselnötter. Servera bananbrödet till te eller kaffe

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader. Blanda vetemjöl, socker och bakpulver i en skål. Mosa bananerna och blanda med den pressade citronen.
  2. Blanda banan, ägg, mjölk och olja. Rör i de torra ingredienserna samt hasselnötter och chokladhack. Häll upp smeten i en smord avlång brödform (2 liter) och grädda mitt i ugnen c:a 45 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.