Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bananchocklad

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Mycket gott. Dessert med frukt som bas ger en spännande glasskänsla.

Ingredienser

Instruktioner

Låt bananerna tina i ca 10 minuter. Mixa banan, kakao och honung till en slät glass i en matberedare. Tillsätt vatten till rätt konsistens. Skopa upp i skålar och toppa med chocklad och mynta.

Kommentarer (1)

  • hogdala214 29 mars 2009

    Supergott! Tog bananer från kylen istället. La till 1 kula vaniljglass i botten på uppläggningsskålen och några hallon överst. Mums tyckte alla i familjen!!!!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.