Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bananchoklad muffins

(1 kommentar)  
Bananchoklad muffins Bananchoklad muffins
  • Serverar: 14 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Goda och lättbakade muffins

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 200 grader Smält chokladen i vattenbad och rör sedan ner smöret i den smälta chokladen. Blanda samman de torra ingredienserna. Vispa ägg och socker pösigt. Mosa bananerna. Rör ner chokladen i äggblandningen och tillsätt sedan bananerna och mjölken. Rör ner mjölblandningen (sikta gärna i mjölet) och rör tills smeten blivit slät. Häll smeten i stora muffinsformar (ca 1 dl smet/form). Grädda i mitten av ugnen i cirka 20 minuter. Sikta gärna över lite florsocker före servering.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Tengai 28 januari 2011

    Tack för receptet, de här blev väldigt saftiga och goda! Mums

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.