Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bananchokladromkaka

(3 kommentarer)  
Skriv ut

En supergod mjuk kaka med banan, choklad och en aning mörk rom. Choklad och rom kan uteslutas.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rör ihop smör och socker, blanda ägg utrörda i crème fraiche.
  2. Blanda de torra ingredienserna och rör ner dem i den blandningen. Mosa bananerna och rör ner i smeten. Tillsätt den smälta chokladen och romen.
  3. Häll i smord och bröad form och grädda i 175 grader 45 - 55 minuter.

Kommentarer (3)

  • Bodil56 2 november 2008

    Kakan ser mumsig ut. Men hur stor mängd créme fraiche ska det vara. 1/2 burk på 250 gram eller 1/2 burk på 500 gram?

  • CiLiA_79 15 juli 2009

    Jättegott, blev hur bra som helst... Rekommenderas varmt!

  • eva_jonte 5 oktober 2010

    Vad gott det ser ut! Måste jag prova. Var i ugnen placerar du kakan? Mitten, eller längre ner?

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.