Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bananglass

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Nyttigt och gott.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och dela bananerna. Stick in en pinne i varje bananhalva. Lägg bananerna i frysen ca 3 timmar.
  2. Smält chokladen över vattenbad eller i mikrovågsugn. Bred chokladen på de frusna bananerna med hjälp av en kniv. Doppa dem sen i strösslet. Lägg in bananerna i frysen igen så att chokladen stelnar

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • eken21 26 februari 2012

    jag brukar även smälta blockchoklad i micron och sedan doppa bananen i chokladen låta stelna i kylen och sedan äta. Lätt och gott för de minsta

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.