Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Banangryta

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Lättlagad och snabb gryta.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bryn grytbitarna i 1 msk margarin,salta och peppra. Lägg köttet i en ugnsfast form.
  2. Hacka purjolök och paprika smått och lägg det på köttet. Skiva bananen och lägg den på köttet. Smält 1 msk margarin och fräs curry och chilipulver. Rör ned vetemjölet och späd med buljong och grädde.
  3. Låt såsen koka några minuter, blanda i osten och låt den smälta. Slå såsen över köttet. Gratinera i ugnen ca 20 minuter i 200 grader.
  4. Servera med ris och grönsallad.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • MalinJ 7 augusti 2008

    Grytan är kanon-god. Gjorde den igår. Tänkte själv lägga upp receptet =) Men enl mitt recept ska grytbitarna småputtra i buljongen i 30 min innan man lägger dem i en form. Det ger en helt annan smak på köttet..... mums.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.