Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Banankaka

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 12-15 portioner
Skriv ut

Bli inte ledsen när du hittar ett par mörknande bananer i fruktskålen. Baka en banankaka!! Jättegod!

Ingredienser

Instruktioner

Smörj en form som rymmer 1½ l och brödströ den. Vispa ägg och socker pösigt. Mosa bananerna. Blanda dem, grädden och smöret i smeten. Rör samman mjöl, bikarbonat, bakpulver och vaniljsocker och blanda ner i smeten. Grädda kakan i 175 grader i ca 40 minuter.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • kekke46 5 juli 2012

    Hej! En helt underbar banankaka, och enkel att göra. Kommer att göra den flera gånger när jag får bananer som har mörknat. En femma från mig får du.

  • Kristinfahl 5 juli 2012

    Tack Kecke för din kommentar! Ja, visst är den god och lätt att göra? Hoppas allt är väl med dig! Önskar dig en riktigt skön sommar!!!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.