Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Banankaka

(1 kommentar)  
  • Serverar: 10-12 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Min favoritkaka med banan.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rör margarin och socker poröst. Mosa bananerna. Blanda de torra ingredienserna och rör ner i äggsmeten växelvis med mjölken. Rör sist ner bananmoset.
  2. Häll smeten i en smord och bröad form. Grädda i 175 grader i ca 45 minuter eller tills kakan känns torr.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • SaltPeppar 5 januari 2008

    Blir inte bananerna mörk när man har mosat dom?

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.