Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Banankaka

(1 kommentar)  
  • Serverar: 8 portioner
  • Tid: 50 minuter
Skriv ut

Jättegod och saftig kaka. Bland mina topp fem recept!

Ingredienser

Instruktioner

Vispa ägg och socker poröst. Mosa bananerna med en gaffel och blanda dem med grädden och det smälta smöret. Rör sedan ner det i smeten. Blanda mjöl, bikarbonat, bakpulvret, och vaniljsockret. Rör sedan ner det i resten av smeten. Häll upp i smord och bröad form. Rymd ca 1½L. Grädda kakan i 175c i ca 40min.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • missbengtsson 5 november 2013

    Gjorde denna i somras. Och den fick betyget "den godaste banankaka vi någonsin ätit". Hade även i fint hackad mörk choklad.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.