Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Banankaka

 
Banankaka
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

När man har ett par övermogna bananer över kan man göra denna saftiga och goda kakan.

Ingredienser

Instruktioner

Smörj och bröa en form, ca 1 1/2 l. Vispa ägg och socker pösigt. Mosa bananerna. Blanda dem, grädden och smöret i smeten. Rör samman mjöl, bikarbonat, bakpulver och vaniljsocker. Blanda ned i smeten. Grädda kakan i 40 minuter i 175°.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.