Supergod och gärna lite kladdig men sitter som en smäck till kaffet!
Instruktioner
- Smörj och bröa en form.
- Sätt ugnen på 175°C.
- Vispa ägg och strösocker poröst. Smält smöret i en kastrull och häll i vattnet.
- Häll i smöret/vattnet, vetemjöl, bakpulver och de mosade bananerna i bunken med det poröst vispade äggena och strösockret.
- Grädda i 35-40 minuter i mitten av ugnen.
(Detta beror också lite på vilken form man väljer att använda men ytan på kakan ska ha blivit ljust brun och om du då sticker ner en sticka i kakan så ska den bli lite kladdig.)
Publicerat den
21 juni 2011
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Super god ! :D
Kakan blev jättegod och omtyckt! Tack för ett bra recept :)
Härligt god!! =)) Tack
Så lätt att göra och så Dj...a gott, suveränt betyg 5
Jättegod kaka och lätt att göra, jag har bakat den flera gånger sista gången la jag till 1,5 tsk kanel vilket gav kakan lite extra sting. Tack för receptet !!