Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Banankaka med choklad

(1 kommentar)  
  • Serverar: 8-10 portioner
Skriv ut

Väldigt god kaka!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smörj och bröa en limpform eller en rund form. Hacka chokladen ganska grovt och mosa bananerna. Rör smör och socker pösigt och tillsätt äggen ett i sänder. Rör därefter ner bananmoset.
  2. Blanda mjöl, bakpulver, vaniljsocker och kanel och vänd ner blandningen i smeten. Tillsätt därefter den hackade chokladen. Häll smeten i formen och grädda 40 minuter i 175 grader.
  3. Om kakan är för kladdig kan man tyvärr känna en bismak av bakpulver.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • crazycavylady 12 juli 2011

    är det inte så att man ska röra socker o ägg pösigt o sen ha i smöret?

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.