Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Banankaka med frosting

 
Skriv ut

Helt underbar. Lätt att baka och den blir alltid succé. Som en lyxig kondiskaka. saftig och hållbar.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält smöret. Blanda de torra ingredienserna socker, mjöl, bakpulver, bikarbonat och kanel. Rör ner smöret. Tillsätt mjölk och ägg. Blanda ordentligt. Mosa bananerna och rör ner tillsammans med hackad choklad.
  2. Häll smeten i smord och bröad form. Grädda i nedre delen av ugnen i ca 45 minuter, 175 C. Låt kallna.
  3. Blanda färskost, florsocker och rumstempererat smör fluffigt. Bred på kakan och strö över riven choklad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.