Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Banankaka med frosting

(1 kommentar)  
  • Serverar: 1 portioner
Skriv ut

God kaka.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa margarin och socker poröst och tillsätt 1 ägg i taget. Blanda de torra ingredienserna och blanda ner dom i smeten. Mosa bananen och blanda de med kaffet och tillsätt i smeten. Häll smeten i en smörad och bröad form och grädda i nedre delen av ugnen i 175 grader i 1 timme låt den kallna.
  2. Blanda allt till frostingen och smeta de över kakan eller gör ett lager i kakan med frosting.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Evia 13 november 2010

    Jag bakade denna kaka igår till vårt fredagsmys och alla tyckte att den var kanongod. Jag tyckte att det blev så mycket frosting så jag delade upp den och hade det både i mitten av kakan och ovanpå. Tack för du delar med dej av denna smarrriga kaka.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.