Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Banankaka med kokos och choklad

(1 kommentar)  
Skriv ut

Kakan går inte att misslyckas med och är perfekt att avnjutas ljummen med en klick grädde.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175º.
  2. Smörj en avlång sockerkaksform på ca 1 ½ liter.
  3. Blanda smör, socker och vaniljsocker i en bunke. Rör till en mjuk blandning. Mosa bananerna och rör ner i bunken.
  4. Tillsätt äggen ett i taget och blanda ner kesellan. Vänd ner mjöl, bakpulver, kokos och choklad.
  5. Grädda mitt i ugnen ca 40 minuter.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Loulou3 7 september 2014

    Gjorde dubbel dos och blandade i 200gr hackad mörk choklad och 100g vit choklad. Underbar kaka!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.